VS-The Jimmy Dore Show: Russische sancties schaden VS VEEL MEER dan Rusland

vs-the-jimmy-dore-show:-russische-sancties-schaden-vs-veel-meer-dan-rusland

20-06-22 03: 10: 00,

De VS heeft een flagrante vergissing gemaakt over de Russische economie, – Jimmy Dore

Duitse ondertitels kunnen worden ingeschakeld in de YouTube-instellingen.

  • Rusland wint de economische oorlog door $800 miljoen per dag aan olie en gas te verkopen terwijl wij $9 per gallon betalen voor benzine in Californië. De Russische roebel wordt de sterkste munt ter wereld.
  • Het tegenovergestelde effect van de sancties is een wereldwijde stijging van de brandstof- en voedselprijzen. Vroeg of laat moet er een vredesverdrag worden gesloten, maar er is geen reden voor Rusland om zich te haasten. Rusland wil echter hoe dan ook vrede sluiten. En wie wil er niet onderhandelen? USA en Selenski! En dat is een feit.
  • Herinner je je de verklaring dat de Russische economie onbeduidend is? Dat Rusland, met zijn economie vergelijkbaar met die van Italië,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: