80% van de mensen die in Canada aan COVID-19 sterven, zijn volledig geprikt

80%-van-de-mensen-die-in-canada-aan-covid-19-sterven,-zijn-volledig-geprikt

21-06-22 07:58:00, Vier van de vijf nieuwe sterfgevallen die in Canada aan het coronavirus worden toegeschreven, komen voor bij mensen die alle “vaccin”-injecties hebben genomen, zoals geëist door het Justin Trudeau-regime, schrijft Ethan Huff.

De regering van Canada heeft bevestigd dat 80 procent van de “covid” sterfgevallen “volledig gevaccineerde” sterfgevallen zijn, wat volledig indruist tegen de officiële bewering van de regering dat de injecties volkomen “veilig en doeltreffend” zijn en helpen “de verspreiding tegen te houden.”

Verbazend genoeg zijn degenen die drie injecties hebben genomen (de twee primaire plus een “booster”) goed voor 70 procent van alle sterfgevallen – wat suggereert dat hoe meer covid-19 injecties iemand krijgt, hoe groter de kans is dat hij of zij als statistiek eindigt.

Epidemiologische gegevens van de Canadese regering, die sporadisch gemeld worden en “wanneer zij er zin in hebben,” volgens Exposé News, laten duidelijk zien dat het krijgen van een prik tegen Chinese ziektekiemen geen bescherming biedt tegen infectie of dood.

Deze gegevens zijn, zoals u zich kunt voorstellen, vertekend door het gebruikte tijdsbestek, dat bedoeld is om u te misleiden.

“Helaas probeert de regering van Canada het publiek te misleiden door een lijst van gevallen, ziekenhuisopnamen en sterfgevallen te geven die helemaal teruggaat tot 14 december 2020,” legt de Exposé uit.

“Daardoor kunnen zij een enorme golf meerekenen die zich in januari 2021 voordeed, toen slechts 0,3% van de bevolking van Canada als volledig gevaccineerd werd beschouwd.”

Laat u niet misleiden: u laten prikken voor covid zal u waarschijnlijk ziek maken of doden

Gelukkig kan men met behulp van de zogenaamde “Wayback Machine” een nauwkeuriger blik werpen op de gegevens waarvan de Canadese regering niet wil dat de mensen ze te zien krijgen, en die laten bij het uitvoeren van onafhankelijke wiskundige berekeningen iets heel anders zien.

De Exposé kon vaststellen dat de meest recente “golven” van covid, met inbegrip van ziekenhuisopnames en sterfgevallen, niet bij de ongevaccineerden voorkwamen, maar hoofdzakelijk bij de volledig gevaccineerden.

“Canada registreerde 429.335 gevallen van covid-19 tussen 14 februari en 29 mei 2022, en 376.451 van die gevallen waren onder de gevaccineerde bevolking. Met 11.211 gevallen onder de gedeeltelijk gevaccineerden, 138.086 gevallen onder de dubbel gevaccineerden, en 227.154 gevallen onder de drievoudig gevaccineerden.

“Dit betekent dat de ongevaccineerde bevolking 12% van de Covid-19 gevallen tussen 14 februari en 29 mei voor haar rekening nam,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: