97,8% van de massa- schietpartijen zijn gerelateerd – Psychotrope drugs en oorlogsspelletjes leiden tot massa- schietpartijen?

97,8%-van-de-massa-schietpartijen-zijn-gerelateerd-–-psychotrope-drugs-en-oorlogsspelletjes-leiden-tot-massa-schietpartijen?

21-06-22 05: 39: 00,

  • Terwijl velen vasthouden aan het simplistische idee dat de beschikbaarheid van vuurwapens de oorzaak is van massale schietpartijen, hebben een aantal deskundigen gewezen op een meer ongemakkelijke waarheid, namelijk dat massale schietpartijen veel waarschijnlijker het gevolg zijn van de manier waarop we omgaan met geestesziekten, Mentale ziektes, depressies en gedragsproblemen.
  • Wapenbeheersingswetten hebben aangetoond dat gezagsgetrouwe Amerikanen die wapens bezitten niet het probleem zijn, want hoe meer wapenbeheersingswetten er zijn aangenomen, hoe meer massa- schietpartijen er zijn geweest.
  • 97,8% van de massa- schietpartijen vinden plaats in “wapenvrije zones” omdat de daders weten dat legaal bewapende burgers hen niet zullen tegenhouden.
  • Depressie als zodanig leidt zelden tot geweld. Pas toen antidepressiva gemeengoed werden, vonden er massaschietpartijen plaats, en het is aangetoond dat veel massaschutters antidepressiva gebruikten.
  • Van antidepressiva, vooral selectieve serotonine heropname remmers (SSRI’s), is bekend dat ze suïcidale en moorddadige gedachten en geweld uitlokken.

Hoewel velen de simplistische gedachte onderschrijven dat de beschikbaarheid van vuurwapens de oorzaak is van massale schietpartijen,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: