Apolut:ㅤDuitsland – een land vijandig tegenover kinderen | Door Uwe Kranz

apolut:ㅤduitsland-–-een-land-vijandig-tegenover-kinderen-|-door-uwe-kranz

21-06-22 04: 39: 00,

Een standpunt van Uwe Kranz.

Duitsland bevestigt eens te meer hoe vijandig het tegenover kinderen staat. Dit blijkt niet alleen uit het vruchtbaarheidscijfer van 1,51, dat gestaag daalt als gevolg van levensstijlfactoren (dubbel inkomen/loopbaankansen, leeftijd/wens naar kinderen, persoonlijk nul/één-kind-beleid), gezondheid of hormonale oorzaken. Vandaag de dag wordt een kind meer gezien als een last, een kosten/CO2-factor of een verstorend obstakel voor professionele of persoonlijke ontwikkeling dan als een verrijking van het leven, een gelukstreffer of een goddelijke zegen. Op een dag zullen onze kinderen waarschijnlijk de doden benijden.

Kinderarmoede

Dit blijkt uit de cijfers van het laatste armoederapport van de Bertelsmann Stichting: Meer dan een vijfde kind in Duitsland groeit op in armoede;

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: