COMPILATIE – commonsensetv.nl

compilatie-–-commonsensetv.nl

21-06-22 08:20:00,

Van links beneden naar boven;    De meeste mensen, De media, De machten achter de media, Waarheidszoekers, Het echte leven.

Oorlog is wanneer de regering je verteld heeft wie de vijand is.

Revolutie is wanner je zelf hebt uitgevonden wie de vijand is.

Een verborgen feit.

Teveel mensen op aarde is een mythe. In feite is het zo dat als iedereen zo dicht op elkaar leeft als in New York, de gehele wereld bevolking van 7.8 miljard mensen in de staat Alaska zou kunnen leven (wel warme kleding meenemen) en allemaal een stuk land zouden kunnen hebben. Over populatie is een leugen een leugen om angst onder de mensen te brengen en te rechtvaardigen dat er minder mensen op aarde zouden moeten leven. Het is een statistisch feit dat 50% van de mensen op 1% van de aarde leven en als een fractie van de oprijlanen van de rijken in tuinen werden veranderd er geen honger meer op aarde zou zijn.

Het probleem is niet dat er te weinig geld, eten water of land is. Het probleem is dat we deze hulpbronnen door psychopaten laten besturen.

Geen commentaar. 🙋‍♀️

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: