De Anglo-Amerikaanse Oorsprong van Kleurenrevoluties & NED

de-anglo-amerikaanse-oorsprong-van-kleurenrevoluties-&-ned

15-06-22 11: 19: 00,

Een paar jaar geleden begrepen heel weinig mensen het concept achter kleurenrevoluties.

Als de leiders van Rusland en China niet hadden besloten zich te verenigen in solidariteit in 2012 toen zij hun veto begonnen uit te spreken over de omverwerping van Bashar al Assad in Syrië- gevolgd door hun alliantie rond het Belt and Road Initiative, dan is het twijfelachtig of het concept van de kleurenrevolutie zo bekend zou zijn als het vandaag is geworden.

Op dat moment beseften Rusland en China dat zij geen andere keuze hadden dan in het tegenoffensief te gaan, aangezien de regimewisselingsoperaties en kleurenrevoluties die werden georkestreerd door organisaties als de aan de CIA gelieerde National Endowment for Democracy (NED) en Soros Open Society Foundations uiteindelijk bedoeld waren om hen als die roos te treffen, oranje, groene of gele revolutie in Georgië, Oekraïne, Iran of Hongkong altijd werden gezien als zwakke punten in de periferie van de dreigende vorming van een grootmachtalliantie van soevereine Euraziatische naties die de collectieve macht zouden hebben om de macht van de in Londen en Wall Street gevestigde Anglo-Amerikaanse elite uit te dagen.

Rusland’s 2015 uitwijzing van 12 de belangrijkste kanalen van de kleurenrevolutie, waaronder Soros’ Open Society Foundation en de NED, was een krachtig signaal aan de vijand, die door het Ministerie van Buitenlandse Zaken “een bedreiging voor de grondslagen van de constitutionele orde en de nationale veiligheid van Rusland” werd genoemd. Dit resulteerde in zulke fanatieke oproepen van George Soros voor een $50 miljard fonds om Rusland’s inmenging in de verdediging van Oekraïne’s democratie tegen te gaan.

” Lees verder bij Matthew Ehret…

%d bloggers liken dit: