De Bondsrepubliek van Nieuw Normaal Duitsland

de-bondsrepubliek-van-nieuw-normaal-duitsland

21-06-22 08:59:00,

Dus, de regering van Nieuw Normaal Duitsland overweegt om iedereen te dwingen van oktober tot Pasen permanent in het openbaar medisch uitziende maskers te dragen. Serieus, de fanatieke Nieuw Normaal fascisten die momenteel de regering van Duitsland leiden – voornamelijk de SPD en de Groenen – bespreken een herziening van de “Infectiebeschermingswet” om zichzelf de bevoegdheid te geven om het land per decreet te blijven regeren, zoals zij al sinds de herfst van 2020 doen, en zo een “permanente noodtoestand” in te stellen die de Duitse grondwet terzijde schuift, voor onbepaalde tijd, schrijft C.J. Hopkins.

Leest u die alinea nog maar eens. Neem een pauze van het bloedbad in niet-nazi Oekraïne, de showprocessen in het congres van de VS, apenpokkenmanie, Sudden Adult Death Syndrome, Sudden Bovine Death Syndrome, drag queens die op kinderen azen, gezichtsverlammingen die niet met “vaccins” te maken hebben, en Biden die van zijn fiets valt, en denk na over wat dit mogelijk voorspelt, het dominante land van de Europese Unie dat zich ontdoet van elke schijn van democratie en verandert in een fascistische bioveiligheids-politiestaat.

Oké, laat ik proberen wat preciezer te zijn, want ik wil niet gearresteerd worden wegens “desinformatieverspreiding” of “delegitimisering van de staat”. Duitsland ontdoet zich niet van de schijn van democratie. Nee, de Duitse grondwet blijft van kracht. Het is alleen zo dat de herziene infectiebeschermingswet – net als de “Machtigingswet van 1933“, die de nazi-regering de bevoegdheid gaf om alle verordeningen uit te vaardigen die zij maar wilde onder het mom van “het verhelpen van de nood van het volk” – de Nieuwe Normaal Duitse regering de bevoegdheid zal geven om de grondwet te blijven verdringen en alle verordeningen uit te vaardigen die zij maar wil onder het mom van “bescherming van de volksgezondheid” … bijvoorbeeld door de Duitse massa’s te dwingen hun conformiteit met de nieuwe officiële ideologie te tonen door zes of zeven maanden per jaar medisch uitziende maskers op hun gezicht te dragen.

Behalve een geritualiseerde massademonstratie van hersenloze fascistische ideologische conformiteit (een standaardkenmerk van alle totalitaire systemen), zal dit jaarlijkse van oktober tot Pasen geldende masker-mandaat,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: