De Brits Imperiale Wortels van Kleurenrevoluties Onderzoeken

de-brits-imperiale-wortels-van-kleurenrevoluties-onderzoeken

19-06-22 11: 06: 00,

Deze week nodigde Mel K me uit in haar show om te praten over de oorsprong van de Britse inlichtingendiensten in de revoluties van Color en de National Endowment for Democracy, waar we de valse, zij het populaire mythe ontkrachtten dat het Britse Rijk verdween na WO2 en dat daaruit het “Amerikaanse Rijk” ontstond. De waarheid, zoals u zult zien, is veel genuanceerder.

Klik hieronder om naar het programma te kijken op Bitchute

Of kijk hier op RumbleLuister hier op Soundcloud

Matthew Ehret is hoofdredacteur van the Canadian Patriot Review , en Senior Fellow aan de American University in Moskou. Hij is auteur van de ‘Untold History of Canada’ boekenreeks en Clash of the Two Americas trilogie. In 2019 was hij medeoprichter van de in Montreal gevestigde Rising Tide Foundation .

En abonneer je op mijn nieuwe Telegram kanaal op T.me/CanadianPatriotPress ” Lees verder bij Matthew Ehret…

%d bloggers liken dit: