De gecontroleerde vernietiging van de VOEDSEL- en ENERGIE-infrastructuur is nu aan de gang… bereid u voor of wordt verpletterd

de-gecontroleerde-vernietiging-van-de-voedsel-en-energie-infrastructuur-is-nu-aan-de-gang…-bereid-u-voor-of-wordt-verpletterd

21-06-22 02:10:00,

De wereldwijde vernietiging van de voedsel- en energie-infrastructuur gaat met de dag sneller. Het doel is op dit ogenblik nogal duidelijk: de menselijke beschaving vernietigen en zoveel mogelijk mensen laten verhongeren, met alle middelen die nodig zijn, schrijft Mike Adams.

Zij die nog niet beseffen dat dit gebeurt, zullen erdoor vernietigd worden.

Enkele van de verbijsterende hoogtepunten van dit opzettelijke ontvolkingsprogramma komen aan bod in de podcast van vandaag:

  • De grootste kunstmestfabrikant van West-Europa, CF Industries, heeft aangekondigd zijn Britse fabriek (in Chester) te sluiten en de administratieve activiteiten naar de VS te verplaatsen, naar aanleiding van de “groene” oorlog van West-Europa tegen aardgas (dat nodig is om kunstmest op basis van stikstof te fabriceren). (CFindustries.com)
  • Na luchtvaartmaatschappijen opdracht te hebben gegeven hun eigen piloten massaal te vermoorden door middel van gedwongen mRNA-vaccins, dreigt de federale regering nu “maatregelen” te nemen tegen luchtvaartmaatschappijen omdat ze niet genoeg piloten hebben. (The Epoch Times)
  • Op een soortgelijke manier vertelt het Biden-regime de olie- en gasproducenten dat ze over 5 tot 10 jaar allemaal zullen worden stilgelegd, maar dat ze nu maar moeten opschieten en meer brandstof moeten gaan produceren – en daar geen winst op mogen maken – omdat de Democraten de mid-term verkiezingen niet willen verliezen doordat de mensen ontevreden zijn over de stijgende gasprijzen. (CNBC.com)
  • Een pijp onder te hoge druk veroorzaakte een enorme explosie in een van de grootste Liquefied Natural Gas (LNG) hubs in Amerika, die 70% van zijn export naar Europa stuurt. (EEnews.net) Deze explosie lijkt griezelig veel op wat in 2019 een enorme explosie veroorzaakte in de raffinaderij van Philadelphia Energy Solutions, waardoor die brandstofraffinaderij definitief werd stilgelegd. (CNBC.com)
  • Nu wordt de Freeport LNG-fabriek voor de rest van het jaar stilgelegd, waardoor ongeveer 20% van de LNG-voorziening in Noord-Amerika offline gaat. (EnergyNow.com)
  • Oliehatende, anti-mensheid milieugroepen klagen de regering Biden aan om te proberen 3500 olie- en gasboorvergunningen te blokkeren, om zo alle industrie en infrastructuur volledig te laten instorten, wat zal leiden tot massale hongersnood en totale ineenstorting van de samenleving. (CNBC.com)
  • In de staat Washington waarschuwt de pro-vax,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: