De illusie van de technische revolutie

de-illusie-van-de-technische-revolutie

21-06-22 05: 40: 00,

Een paper gepubliceerd 2020 door Daniel Broudy en Makoto Arakaki, Who Wants to Be a Slave? The Technocratic Convergence of Humans and Data, biedt een belangrijk perspectief op hoe technocratische elites controle uitoefenen over mensen via massamedia en de ontwikkeling, verspreiding en toepassing van nieuwe technologieën – via onze smartphones, BioID, enz. Het uiteindelijke doel is de vestiging van een wereldwijde neoliberale heerschappij door een technocratische elite – een Nieuwe Wereldorde, zo u wilt. Je weet hoe het gaat. “Wij vormen ons gereedschap en ons gereedschap vormt ons”. – John Culkin

De technologie van de elektronische media doordringt de bevolking zo naadloos en volledig dat haar invloed op de geesten van de massa’s grotendeels onmerkbaar is – zoals de lucht die wij inademen. Als ik aan mijn smartphone dacht, besefte ik vaak pas hoe enorm afhankelijk de digitale wereld van vandaag is

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: