De keizerlijke mythe van Canada’s nationale politiek. De hedendaagse implicaties

de-keizerlijke-mythe-van-canada’s-nationale-politiek.-de-hedendaagse-implicaties

21-06-22 11: 13: 00,

De mythologie van Canada’s nationaal beleid is een samenstellingsfout op vele lagen, die moet worden aangepakt vanuit het standpunt dat Canada’s strijd om een natie te worden opgesloten zit in een strijd tussen twee opvattingen van mens en recht, die tot uitdrukking komen in de Britse en Amerikaanse systemen van politieke economie. Alvorens dit probleem grondig te analyseren, moet van meet af aan worden gesteld dat de belangrijkste misvatting van het Canadese nationale beleid van 1878-1885 eenvoudigweg is dat het beleid geen nationale oorsprong had en dat het Britse Rijk Canada ook nooit heeft toegestaan om een echt soevereine natie te worden.

Inzicht in de ware agenda achter de oorsprong van Canada is noodzakelijk om te begrijpen waarom het de vloek van Canada is geweest om begiftigd te zijn met de meest overvloedige hulpbronnen en landmassa aan de ene kant en de meest onderontwikkelde bevolking met slechts drieëndertig miljoen inwoners, geregen over een grens van 8900 kilometer aan de andere kant, terwijl zijn neef in het zuiden een bevolking heeft van meer dan 320 miljoen. De gemiddelde dichtheid per vierkante mijl bedraagt slechts 3.75 mensen per km² voor Canada, vergeleken met 34 mensen per km² voor de Verenigde Staten. Deze lage bevolkingsdichtheid in Canada past in het weloverwogen beleid van de financiële oligarchie om de wereldbevolking van de huidige 7,6 miljard terug te brengen tot 1 miljard mensen.

Vandaag, nu de wereld wordt bedreigd door de tweeledige dreiging van een ineenstorting van de wereldbevolking door de vernietiging van de beschikbaarheid van voedsel en water aan de ene kant en thermonucleaire oorlog aan de andere kant,

” Lees verder bij Matthew Ehret…

%d bloggers liken dit: