De nationale veiligheidsadviseur van Joe Biden geeft toe dat belastinggeld wordt gebruikt om in beslag genomen Russische jachten te onderhouden.

de-nationale-veiligheidsadviseur-van-joe-biden-geeft-toe-dat-belastinggeld-wordt-gebruikt-om-in-beslag-genomen-russische-jachten-te-onderhouden.

21-06-22 05: 34: 00,

Nog een misstap te wijten aan Biden’s vreemde obsessie met Oekraïne.

De nationale veiligheidsadviseur van president Joe Biden, Jake Sullivan, heeft onthuld dat de Amerikaanse federale overheid in beslag genomen Russische jachten onderhoudt met geld van de belastingbetaler, volgens een rapport van Insider. De toevallige bekentenis – opgenomen over een “hete microfoon” – kwam tijdens een Center for a New American Security (CNAS) evenement op 16. Juni.

Sullivan – waarvan velen vermoeden dat hij gecompromitteerd is door de Chinese Communistische Partij – sprak met Richard Fontaine, bestuursvoorzitter van CNAS, over de pogingen van het Witte Huis om Russische bezittingen, waaronder jachten, in beslag te nemen te midden van de voortdurende oorlog in Oekraïne, toen hij de opmerking maakte.

In een livestreamvideo van het evenement die naar YouTube is geüpload, maar inmiddels is verwijderd, was het persoonlijke gesprek van het paar te zien vóór het openbare discussiegedeelte van de CNAS.

Ik heb hier al eerder over geschreven,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: