Dissident One:ㅤDe gecontroleerde afbraak van de VOEDSEL en ENERGIE infrastructuur is nu aan de gang… bereid je voor of wordt verpletterd – DissidentNL

dissident-one:ㅤde-gecontroleerde-afbraak-van-de-voedsel-en-energie-infrastructuur-is-nu-aan-de-gang…-bereid-je-voor-of-wordt-verpletterd-–-dissidentnl

21-06-22 09:26:00,

De wereldwijde vernietiging van voedsel- en energie-infrastructuur versnelt met de dag. Het doel is vrij duidelijk op dit punt: De menselijke beschaving vernietigen en zoveel mogelijk mensen laten verhongeren, met alle mogelijke middelen, schrijft Mike Adams.

Zij die nog niet beseffen dat dit gebeurt, zullen erdoor vernietigd worden.

  • De grootste kunstmestproducent van West-Europa, CF Industries, heeft aangekondigd zijn Britse fabriek (in Chester) te sluiten en zijn administratieve activiteiten over te brengen naar de VS, na de “groene” oorlog van West-Europa tegen aardgas (dat nodig is om kunstmest op basis van stikstof te produceren). (CFindustries.com)
  • Na luchtvaartmaatschappijen te hebben opgedragen hun eigen piloten massaal te vermoorden door middel van gedwongen mRNA-vaccins, dreigt de federale regering nu “actie te ondernemen” tegen luchtvaartmaatschappijen omdat ze niet genoeg piloten hebben. (The Epoch Times)
  • Op een vergelijkbare manier vertelt het Biden-regime olie- en gasproducenten dat ze over 5 tot 10 jaar allemaal zullen worden stilgelegd,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: