Dissident One:ㅤGouverneur van Washington voorspelt zomer vol van ‘blackouts, vernietiging en dood’ – DissidentNL

dissident-one:ㅤgouverneur-van-washington-voorspelt-zomer-vol-van-‘blackouts,-vernietiging-en-dood’-–-dissidentnl

21-06-22 01:00:00,

Gouverneur Jay Inslee (D-Washington) stuurde maandag een griezelige brief aan zijn aanhangers waarin hij voorspelde dat hen een zomer van “stroomstoringen, vernietiging en dood” te wachten staat in verband met de vermeende klimaatcrisis, meldt Katie Daviscourt.

De brief werd direct verstuurd nadat Gov. Inslee stilzwijgende steun had gegeven aan de vernietiging van vier dammen langs de Snake River die goed zijn voor 8 procent van de jaarlijkse elektriciteitsproductie van Washington, zo meldt Environmental Director van het Washington Policy Center Todd Meyers.

“Vorige week gaf @GovInslee stilzwijgende steun aan het vernietigen van de Snake River dammen en 8% van de elektriciteitsproductie van Washington. Vandaag stuurde hij een e-mail waarin hij waarschuwt voor elektriciteitstekorten deze zomer. #waleg,” twitterde Myers maandag.

Last week, @GovInslee gave implicit support to destroying the Snake River dams and 8% of Washington’s electricity generation.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: