Dissident One:ㅤHet Covid-vaccindocument over dalend aantal zaadcellen is nog erger dan het op het eerste gezicht lijkt – DissidentNL

dissident-one:ㅤhet-covid-vaccindocument-over-dalend-aantal-zaadcellen-is-nog-erger-dan-het-op-het-eerste-gezicht-lijkt-–-dissidentnl

21-06-22 11:00:00,

Vrijdag publiceerde het tijdschrift Andrology een peer-reviewed paper waaruit blijkt dat het aantal zaadcellen bij mannen sterk is gedaald na de tweede dosis van Pfizer’s mRNA Covid-vaccin, schrijft Alex Berenson.

Gebaseerd op tellingen van mannen die sperma doneerden aan drie vruchtbaarheidsklinieken in Israël, is deze bevinding verwoestend – medisch en politiek gezien.

Zij raakt de kern van de allerbelangrijkste vraag over de mRNA-prikken, namelijk of zij verborgen vruchtbaarheidsrisico’s inhouden. Deze kwestie is al aan het smeulen sinds begin 2021, nadat ik had gemeld dat uit gegevens bleek dat de injecties bij ratten een overmaat aan miskramen hadden veroorzaakt – en andere rapporten die aantoonden dat meetbare hoeveelheden vaccin de eierstokken en de testes hadden bereikt bij tests met ratten.

Sindsdien hebben media-“fact-checkers” en volksgezondheidsautoriteiten de zorgen en iedereen die ze naar voren brengt, weggewuifd en bespot:

Nu – nadat een half miljard mensen mRNA-prikken hebben gekregen – lijken de sceptici gelijk te hebben.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: