Dissident One:ㅤ’Niets zal meer zijn zoals voorheen’ – DissidentNL

dissident-one:ㅤ’niets-zal-meer-zijn-zoals-voorheen’-–-dissidentnl

21-06-22 10:00:00,

West-Europa en Noord-Amerika verkeren nu in grote economische moeilijkheden. Vier EU-leiders, uit Duitsland, Frankrijk, Italië en Roemenië, zijn onlangs in Kiev geweest om bij Zelenski te pleiten voor hervatting van de onderhandelingen en het doen van territoriale concessies, schrijft Batiushka.

Wat ze allemaal vergeten is dat Rusland geen behoefte heeft om te onderhandelen en, gezien de manier waarop het sinds 2014 (ja, sinds 1991) is behandeld, niet van plan is om concessies te doen.

De EU-leiders deden opnieuw de illusoire belofte dat Oekraïne binnenkort kandidaat-lidstaat van de EU zou kunnen worden (ondanks het Nederlandse veto), als het de onderhandelingen hervat. Deze oude wortel die voor de Oekraïense ezel werd gebungeld, is irrelevant. De EU heeft meer dan vier landen en vier leiders, wat de belofte ook inhoudt dat Oekraïne over 20 jaar lid van de EU kan worden. Lang voor die tijd zal er geen Oekraïne zijn en waarschijnlijk ook geen EU.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: