Dissident One:ㅤUw regering probeert u te doden en de planeet te ontvolken – Officiële regeringsrapporten, vertrouwelijke Pfizer documenten en de kosten van levensonderhoud crisis bewijzen het – DissidentNL

dissident-one:ㅤuw-regering-probeert-u-te-doden-en-de-planeet-te-ontvolken-–-officiele-regeringsrapporten,-vertrouwelijke-pfizer-documenten-en-de-kosten-van-levensonderhoud-crisis-bewijzen-het-–-dissidentnl

21-06-22 04:17:00,

In 1993 werd een boek gepubliceerd door een voormalig spion van MI6, genaamd Dr John Coleman. In dat boek, schreef Dr. Coleman het volgende, meldt The Expose

“Ten minste 4 miljard “nutteloze eters” zullen worden geëlimineerd tegen het jaar 2050 door middel van beperkte oorlogen, georganiseerde epidemieën van dodelijke snelwerkende ziekten en uithongering. Energie, voedsel en water zullen op een zelfvoorzienend niveau worden gehouden voor de niet-elite, te beginnen met de blanke bevolkingen van West-Europa en Noord-Amerika en zich daarna verspreidend naar andere rassen.

De bevolking van Canada, West-Europa en de Verenigde Staten zal sneller worden gedecimeerd dan op andere continenten, totdat de wereldbevolking een beheersbaar niveau van 1 miljard heeft bereikt, waarvan 500 miljoen zal bestaan uit Chinese en Japanse rassen, geselecteerd omdat zij mensen zijn die eeuwenlang zijn gedisciplineerd en die gewend zijn het gezag zonder vragen te gehoorzamen.”

Veel mensen zouden de bovenstaande beweringen waarschijnlijk afdoen als “aluminiumfolie hoedjes onzin”.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: