Een nieuwe kijk op samenzweringsfeiten

een-nieuwe-kijk-op-samenzweringsfeiten

20-06-22 12: 08: 00,

In deze discussie nodigde de Portugese podcast host Ricardo Nuno mij uit om de realiteit van samenzweringen te bespreken als een integraal onderdeel van de menselijke conditie die de hele universele geschiedenis vorm geeft. Het gesprek werd aangezwengeld door de recente CP video ‘The Reality Behind Conspiracy Theories and Domestic Terrorism‘ geproduceerd door de getalenteerde Jason Dahl eerder deze maand.

Klik hieronder om de uitzending te bekijken op Bitchute

Of Rumble hierYouTube hier

Matthew Ehret is hoofdredacteur van the Canadian Patriot Review , en Senior Fellow aan de American University in Moskou. Hij is auteur van de ‘Untold History of Canada’ boekenserie en Clash of the Two Americas trilogie. In 2019 was hij medeoprichter van de in Montreal gevestigde Rising Tide Foundation .

En abonneer je op mijn nieuwe Telegram kanaal op T.me/CanadianPatriotPress ” Lees verder bij Matthew Ehret…

%d bloggers liken dit: