Gentherapie: Studie ontdekt dat mRNA COVID Vaccins de lever binnendringen en dan het DNA veranderen

gentherapie:-studie-ontdekt-dat-mrna-covid-vaccins-de-lever-binnendringen-en-dan-het-dna-veranderen

21-06-22 06:02:00,

Een Zweeds onderzoek heeft aangetoond en bevestigd dat het mRNA in de Pfizer/BioNTech Covid injecties de cellen infiltreert en zijn boodschap binnen 6 uur op het menselijk DNA transcribeert, waardoor ons eigen DNA veranderd wordt, schrijft Expose-news.com.

De bevindingen komen nadat in een eerdere studie uit Zweden, gepubliceerd in oktober 2021, was vastgesteld dat het spike-eiwit onze celkernen binnendringt en het mechanisme aantast dat cellen hebben om beschadigd DNA te herstellen.

The Highwire heeft een gemakkelijk te begrijpen video gemaakt waarin de vorige studie wordt uitgelegd, inclusief grafieken, en het is dus een goed uitgangspunt om de betekenis van de nieuwste studie uit Zweden te helpen begrijpen.

Eerdere studies

Preklinische dierstudies van de Pfizer/BioNTech Covid mRNA injectie (BNT162b2) toonden omkeerbare effecten op de levers van ratten, waaronder: vergrote lever, vacuolatie en verhoogde enzymengehalten (γGT, AST, ALP). In het beoordelingsrapport over BNT162b2 dat Pfizer aan het EMA heeft verstrekt, hebben studies bij ratten aangetoond dat de inhoud niet op de injectieplaats blijft en dat een relatief groot deel (tot 18%) van de totale “vaccin”-dosis in de lever terechtkomt.

Een andere studie in mei 2021 door MIT-wetenschappers toonde aan dat SARS-CoV-2 RNA omgekeerd getranscribeerd en geïntegreerd kan worden in het genoom van menselijke cellen en tot expressie gebracht kan worden als chimerische transcripten. Hoewel niemand van de bedrijfsmedia of van de bedrijfswetenschap het toen leek te vragen, geven de bevindingen van deze studie aanleiding tot de vraag of diezelfde omgekeerde transcriptie ook kan gebeuren met RNA in Covid-injecties.

ABC 10 News berichtte over de MIT studie kort nadat zij gepubliceerd was.

Wat is omgekeerde transcriptie?

Plaatjes zeggen meer dan duizend woorden en in plaats van te proberen een uitleg te schrijven hebben wij dus een video gevonden die het mechanisme van omgekeerde transcriptie van HIV, een retrovirus, introduceert. Het is misschien een beetje gedateerd en overdreven simplistisch, maar het illustreert hoe HIV een cel infecteert en zichzelf repliceert met behulp van reverse transcriptase en de cellulaire machinerie van de gastheer.

De eerste studie over omgekeerde transcriptie van injectie-eiwitten

Vanwege de bevindingen van de dierstudies en de MIT studie, heeft een groep Zweedse wetenschappers van de Lund Universiteit een studie uitgevoerd om te onderzoeken welk effect de injectie van Pfizer/BioNTech (BNT162b2) had op menselijke levercellen en of het door Pfizer gecodeerde spike-eiwit RNA omgekeerd getranscribeerd kan worden in DNA.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: