Google en spuitschade – commonsensetv.nl

google-en-spuitschade-–-commonsensetv.nl

21-06-22 10:44:00, Vind je het niet geweldig als je de hightechbedrijven zelf kunt gebruiken om het valse verhaal dat ze verdedigen te vernietigen?

 

Als vaccins veilig zijn, hoe zullen ze deze Google-resultaten dan verklaren?

Steve Kirsch

 

 

Het verschil tussen iets wat een ‘samenzweringstheorie” genoemd wordt en dat die theorie “waarheid’ wordt, is ongeveer 6 maanden.

 

Steve Kirsch vervolgt’

Alle zoekopdrachten zijn afkomstig van Google Trends. Dit kun je zelf ook doen.

Het laat zien dat sinds Google begon met het bijhouden van zoekgegevens voor alle vaccins in de geschiedenis, niemand interesse had in bijwerkingen van vaccins voor een van de 70+ goedgekeurde vaccins.

Maar plotseling, in december 2020, wanneer de COVID-vaccins worden uitgerold, is iedereen nu geïnteresseerd in bijwerkingen van vaccins en het gebeurt tegelijkertijd in ELKE STAAT VAN DE AMERIKAANSE UNIE en het piekt in april 2020, toen ik voor het eerst hoorde over de bijwerkingen van vaccins van mijn vrienden.

Wat een geweldig toeval!!!!

Vaccin bijwerkingen”

“Bijwerkingen van vaccins” begonnen in december 2020 in alle staten tegelijk populair te worden. Ik vraag me af wat dat kan hebben veroorzaakt?

Myocarditis

Als myocarditis door het vaccin minder is dan die van COVID, hoe komt het dan dat we geen enkele cardioloog konden vinden die minder gevallen kreeg?

En waarom begonnen de zoekopdrachten naar myocarditis in maart 2021 te stijgen toen vaccins beschikbaar kwamen voor 18-jarigen en echt gigantisch werden vlak voor de door Biden vastgestelde deadline van 1 mei voor beschikbaarheid voor 18-jarigen en ouder in alle staten.

Menstruele problemen

Het werd echt populair nadat de vaccins waren uitgerold.

 

Miskraam na vaccin

Ik vraag me af waarom dit pas interessant werd voor mensen direct nadat de vaccins in december 2020 waren uitgerold? Dit was 5 maanden voordat desinformatie verspreiders zoals ik het probleem bij het publiek aankaartten. Hoe wisten mensen toen dat het een probleem was? Zou het kunnen dat het hen overkwam?

In deze link naar het substack artikel van Steve Kirsch kunt u nog meer voorbeelden vinden van zoek opdrachten.

Wie is Steve Kirsch?

Hij heeft gestudeerd aan de Massachusetts Institute of Technology (MIT)

Hij is de uitvinder van de computermuis.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: