Heroverweging van het Wereld Economisch Forum

heroverweging-van-het-wereld-economisch-forum

21-06-22 05: 42: 00,

Het Wereld Economisch Forum, geleid door Klaus Schwab, wordt nooit moe om alles te “heroverwegen”. Van de voedselketen over digitale identiteit en gezondheidszorg tot het herontwerp van het kapitalisme zelf – alles lijkt op tafel te liggen. Onze denkers in Davos hebben er een zaak van gemaakt om elk aspect van ons leven te herontwerpen, te reconstitueren, te herijken, te herordenen en te resetten. En altijd volgens de technocratische principes die zij bedenken op hun exclusieve, alleen voor genodigden toegankelijke conferenties. Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik kan me niet herinneren dat ik iemand gevraagd of de bevoegdheid gegeven heb om mijn eigen leven opnieuw in te richten. Ik denk dat dat mijn werk is. Moeten we deze mensen niet vertellen dat ze zich geen zorgen hoeven te maken – “We hebben dit onder controle”?

Ze lijken onaangedaan en gaan toch door,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: