Het EU-toetredingsplan van Oekraïne is een zelfmoordpil voor de wanhopige EU – Is er een verborgen agenda?

het-eu-toetredingsplan-van-oekraine-is-een-zelfmoordpil-voor-de-wanhopige-eu-–-is-er-een-verborgen-agenda?

21-06-22 05: 38: 00,

Door Martin Jay: Hij is een bekroonde Britse journalist die in Marokko woont, waar hij werkt als correspondent voor The Daily Mail (UK) en eerder de Arabische Lente versloeg voor CNN en Euronews. Van 2012 tot 2019 woonde hij in Beiroet, waar hij werkte voor een aantal internationale mediatitels, waaronder BBC, Al Jazeera, RT en DW, en freelance werkte voor de Britse Daily Mail, Sunday Times en TRT World. Tijdens zijn loopbaan heeft hij in bijna 50 landen in Afrika, het Midden-Oosten en Europa gewerkt voor diverse grote mediatitels. Hij heeft gewoond en gewerkt in Marokko, België, Kenia en Libanon.

Bestaat de EU eigenlijk nog wel als Oekraïne voldoet aan de strenge criteria om toe te treden tot de Brusselse club?

Op aandringen van Macron zullen binnenkort in Brussel de eerste stappen worden gezet op weg naar de toetreding van Oekraïne tot de EU. Maar zal de EU überhaupt nog bestaan,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: