Hoe het kapitalisme een tijdbom werd en de noodzaak van een nieuw systeem [OUR INTERESTING TIMES w/Tim Kelly and I]

hoe-het-kapitalisme-een-tijdbom-werd-en-de-noodzaak-van-een-nieuw-systeem-[our-interesting-times-w/tim-kelly-and-i]

18-06-22 11: 33: 00,

In deze aflevering van Our Interesting Times, bespreken gastheer Tim Kelly en ik de gecontroleerde afbraak van het eens levensvatbare systeem van het westerse industriële kapitalisme onder een 50+ jaar tijdbom van fictief speculatief kapitaal dat zich heeft gemetastiseerd over het trans-Atlantische financiële systeem. We evalueren ook de ware aard van terrorisme, zowel buitenlands als binnenlands, als volledig on-organische fenomenen die nooit mogelijk zouden zijn geweest zonder de top-down invloed van westerse inlichtingendiensten

Klik op de link hieronder om naar het programma te luisteren op BitChute

Of luister op Rumble hierEn Soundcloud hier

Matthew Ehret de Editor-in-Chief van the Canadian Patriot Review , en Senior Fellow aan de Amerikaanse Universiteit in Moskou. Hij is auteur van de ‘Untold History of Canada’ boekenreeks en Clash of the Two Americas trilogie. In 2019 was hij medeoprichter van de in Montreal gevestigde Rising Tide Foundation .

En abonneer je op mijn nieuwe Telegram kanaal op T.me/CanadianPatriotPress ” Lees verder bij Matthew Ehret…

%d bloggers liken dit: