Kinderarts: “Covid vaccinatie is dodelijker dan de abortuspil”.

kinderarts:-“covid-vaccinatie-is-dodelijker-dan-de-abortuspil”.

21-06-22 03: 00,

In januari vorig jaar is in het New England Journal of Medicine een artikel verschenen waaruit blijkt dat er geen verhoogd risico op een miskraam bestaat voor zwangere vrouwen na een vaccinatie tegen Corona.

Bij het onderzoek waren veel vrouwen betrokken die zich reeds in het derde trimester van de zwangerschap bevonden. De onderzoekers keken vervolgens of een van hen in het eerste trimester een miskraam had gehad. “Dat is natuurlijk absurd,” merkte kinderarts Elizabeth Mumper op.

Als je dat cohort uitsluit, kom je uit op een percentage van 82 procent, zei ze vrijdag in de rondetafelshow op CHD.tv. Dus 82 procent van de vrouwen kreeg een miskraam na de Corona-vaccinatie.

Mumper wees erop dat uit documenten van Pfizer ook blijkt dat 80 tot 82 procent van de zwangere vrouwen een miskraam kreeg in het eerste trimester na vaccinatie.

Dit maakt het Corona-vaccin dodelijker dan een abortuspil. Een zwangere vrouw in het eerste trimester heeft een hoger risico op een miskraam of doodgeboorte na een Corona-prik dan na een abortuspil,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: