Moon of Alabama:-MoA – Deze nieuwe importwet zal Amerikaanse consumenten schaden

moon-of-alabama:-moa-–-deze-nieuwe-importwet-zal-amerikaanse-consumenten-schaden

,

Juni 21, 2022

Deze nieuwe importwet zal Amerikaanse consumenten pijn doen

Vandaag lanceert de VS, die lijden onder hoge inflatie veroorzaakt door een gebrek aan voorraden, het domste sanctieregime ooit:

Een nieuwe wet, de Uyghur Forced Labor Prevention Act, treedt dinsdag in werking in de Verenigde Staten en verbiedt de invoer in het land van producten die in Xinjiang zijn gemaakt of die banden hebben met de werkprogramma’s aldaar. Importeurs die banden hebben met Xinjiang moeten documentatie overleggen waaruit blijkt dat hun producten, en elke grondstof waarmee ze zijn gemaakt, ” Lees verder op site Moon of Alabama

%d bloggers liken dit: