Nieuw Propaganda Offensief in Der Spiegel Deel 1

nieuw-propaganda-offensief-in-der-spiegel-deel-1

21-06-22 02: 39: 00,

Der Spiegel heeft een nieuw anti-Russisch propaganda-offensief gelanceerd in verscheidene artikelen op 20. Juni is in verschillende artikelen een nieuw anti-Russisch propaganda-offensief begonnen, dat wij nader willen bekijken.

Der Spiegel publiceerde op 20. Juni, die in mijn ogen een nieuw anti-Russisch propaganda offensief vertegenwoordigen. Om te begrijpen hoe dit werkt en wie erachter zit, moeten we kijken naar wie de artikelen heeft geschreven en waar ze naar verwijzen.

De “Kremlin-GmbH”?

Op 20. In juni publiceerde Der Spiegel een artikel onder de kop “Het miljardennetwerk rond de Russische president Poetin – Op het spoor van Kremlin GmbH“. De inhoud van het lange artikel is snel verteld: Volgens het artikel heeft Poetin via andere Russische zakenlieden een soort naamloze vennootschap opgericht om zijn vermogen te verhullen. Dit klinkt dramatisch en corrupt en voedt het door Der Spiegel bedoelde anti-Russische verhaal.

Er staat echter niets concreets in het artikel en zeker geen bewijs.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: