Nieuw Propaganda Offensief in Der Spiegel Deel 2

nieuw-propaganda-offensief-in-der-spiegel-deel-2

21-06-22 04: 39: 00,

Der Spiegel heeft een nieuw anti-Russisch propaganda-offensief gelanceerd in verscheidene artikelen op 20. Juni is in verschillende artikelen een nieuw anti-Russisch propaganda-offensief begonnen, dat wij nader willen bekijken.

Der Spiegel publiceerde op 20. Juni, die in mijn ogen een nieuw anti-Russisch propaganda offensief vertegenwoordigen. Om te begrijpen hoe dit werkt en wie erachter zit, moeten we kijken naar wie de artikelen heeft geschreven en waarop ze zijn gebaseerd.

Een pleidooi voor het EU-lidmaatschap van Oekraïne

Op 20. In juni publiceerde Der Spiegel een gastartikel onder de kop “EU-perspectief en strijd tegen wanbeleid – Poetin vreest een Oekraïne zonder corruptie” dat alles had. Wij zullen ons later met de auteur bezighouden, maar eerst willen wij kijken naar wat de dame de lezers van Spiegel vertelt. De lezers van Spiegel zullen de meeste dingen waarover zij schrijft waarschijnlijk niet begrijpen, en daarom moet ik hier een beetje uitweiden.

Het punt van het gastartikel is om

” Lees verder

%d bloggers liken dit: