Oekraïne: de desinformatie in het “informatiesysteem

oekraine:-de-desinformatie-in-het-“informatiesysteem

21-06-22 10: 05: 00,

De Italiaanse geheime dienst controleert alle pro-Russische beïnvloeders in zijn land. Dit is geen Romeinse modegril, maar een gecoördineerde praktijk in alle NAVO-lidstaten. Evenals in het geval van de Stay-Behind-netwerken kwam er echter voor het eerst een document uit in Italië. Het maakt duidelijk wie zich heeft ingelaten met het linkse dagblad Il Manifesto om onze collega Manlio Dinucci te censureren, of met de Orange Access Provider om onze website, Voltairenet.org in Polen te censureren.

De betrouwbaarheid van het “informatiesysteem over het Russisch-Oekraïense conflict” wordt door deze laatste episode bevestigd: Senator Bruno Tabacci, onderstaatssecretaris voor het voorzitterschap van de Italiaanse Raad, bevestigt het valse nieuws van de Corriere della Sera: “Dinucci’s boek [wordt] door Poetin geciteerd in zijn feestrede [op de Dag van de Overwinning] in Moskou”.

Het gederubriceerde document over “desinformatie in het Russisch-Oekraïense conflict” (zie hieronder), geschreven door het veiligheidsinformatiesysteem van de Republiek, schrijft de aanwezigheid van neonazistische krachten in Oekraïne en russofobie toe aan de “verhalen van de Russische propaganda” en presenteert “aanvallen op Selenski’s imago” als de vrucht van Russische propaganda.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: