Ook in Italië stapelen de sterfgevallen door vaccinaties zich op. Tot 70 plotselinge sterfgevallen in slechts twee weken

ook-in-italie-stapelen-de-sterfgevallen-door-vaccinaties-zich-op.-tot-70-plotselinge-sterfgevallen-in-slechts-twee-weken

21-06-22 05: 35: 00,

“Grote bezorgdheid over het indrukwekkend hoge aantal plotselinge sterfgevallen. Ik ben verbijsterd en verontwaardigd – aldus Franco Corbelli, voorzitter van de burgerrechtenbeweging van Cosenza, in een communiqué – over het oorverdovende stilzwijgen over deze verschrikkelijke tragedie, die helaas nog steeds tientallen slachtoffers telt, kinderen, jongeren en volwassenen, mannen en vrouwen, die plotseling bezwijken, hoewel zij geen gezondheidsproblemen hebben. Waarom blijven de regering, de instellingen op de verschillende niveaus, de media, de talkshows zwijgen over dit verschijnsel, dat nu een echte, dramatische noodsituatie is geworden, zoals het dodental op verontrustende wijze bewijst. Hun aantal loopt in de honderden, een onbepaald aantal, want wat wij leren is er slechts een fractie van. Zoveel anderen worden niet eens gemeld.”

Honderd plotselinge sterfgevallen in slechts 15 dagen

In de eerste twee weken van juni,” aldus Corbelli, “werden nog eens zeventig plotselinge sterfgevallen gemeld. Maar het aantal stijgt helaas nog elke dag.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: