President Poetin, wist u dat u de oorlog in Oekraïne aan het verliezen bent?

president-poetin,-wist-u-dat-u-de-oorlog-in-oekraine-aan-het-verliezen-bent?

21-06-22 05:01:00,

Geachte President Poetin, Ik schrijf u met het grootste respect en leedwezen om u mede te delen dat uw gok in Oekraïne mislukt is en dat u een strategische slag verloren hebt. Hoe ik dat weet? Wel, dat zegt de Britse admiraal Tony Radakin, het hoofd van de Britse strijdkrachten, schrijft Larry Johnson. Hier is wat hij zei:

Admiraal Sir Tony Radakin zei dat Rusland zware verliezen leed, zonder troepen en geavanceerde raketten zal het nooit in staat zou zijn heel Oekraïne over te nemen.

“Dit is een vreselijke vergissing van Rusland. Rusland zal nooit de controle over Oekraïne overnemen,” zei Tony Radakin tegen PA Media in een interview dat vrijdag gepubliceerd werd.

De hoogste militaire officier van het land zei dat de Russische president, Vladimir Poetin, 25% van de landmacht van Rusland had verloren voor slechts “minieme” winst en dat het als een “verder verminderde macht” te voorschijn zou komen, terwijl het de Navo zou versterken…

“De Russische machine verslijt weg, en ze wint elke dag een paar – twee, drie, vijf – kilometers,” zei de admiraal.

“En Rusland heeft kwetsbaarheden, want het heeft geen mensen meer, het heeft geen hi-tech raketten meer.

“President Poetin heeft ongeveer 25% van de macht van zijn leger gebruikt om een heel klein beetje grondgebied te winnen en 50.000 mensen dood of gewond te krijgen. Rusland faalt.”

Als Admiraal Tony zegt dat het waar is, dan is het gegarandeerd de waarheid. Ik bedoel, wie kan de Britse overwinning bij Duinkerken ontkennen en hun verpletterende successen bij het onderdrukken van de inwoners in India, Irak en Afghanistan. Ik wil niet aanmatigend zijn, mijnheer Poetin, maar als Rusland in de greep komt van de machtige militaire kracht van het Verenigd Koninkrijk, dan begrijp ik wel waarom u zult sidderen in uw sneeuwlaarzen.

O zeker, het feit dat u nu de gebieden in Oekraïne controleert die het grootste deel van zijn graanexport produceren, betekent niet dat u een grote speler in de graanexport kunt blijven (niettegenstaande het feit dat uw land de 7e graanproducent ter wereld is). En dito voor uw enorme olie- en gasreserves. Ik hoor dat de Europeanen gaarne bereid zijn koeien- en schapenmest te verbranden om warm te blijven,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: