RubikonNews: hernoeming van de WHO

rubikonnews:-hernoeming-van-de-who

21-06-22 01: 00,

Enkele dagen geleden benaderde een hooggeplaatste vertegenwoordiger van de WIS de Duitse minister voor Experimentele Stofinjectie en Klinische Vernietiging (MfEKD) professor Doktor, Doktor h.c. mult. met een spoed-zoomconferentie. Karl Lauter-Schwach. Deze Zoom conferentie kon gezien en gehoord worden door de Rubicon Geheime Dienst:

“Hier WIS, professor Lauter-Schwach verstaat u me goed?”

“Ja, heel goed.”

“De hele discussie over biodiversiteit gaat de verkeerde kant op. Apen, vleermuizen en knaagdieren moeten weg. Het is onaanvaardbaar dat deze overbodige schepsels voortdurend hun ziekteverwekkers op de mens overbrengen. Niemand heeft deze walgelijke wezens nodig! We hebben deze uitroeiingscampagne onlangs bovenaan onze agenda gezet.

” Lees verder op Rubikon News

%d bloggers liken dit: