Stralingsleed.nl:ㅤSlechthorendheid tot doofheid, met als oorzaak alle draadloze communicatiemiddelen en hun masten?

stralingsleed.nl:ㅤslechthorendheid-tot-doofheid,-met-als-oorzaak-alle-draadloze-communicatiemiddelen-en-hun-masten?

21-06-22 07:08:00,

Na het wonen onder een kerktoren met 2G en later met 3G antennes erbij, op 150 meter afstand (gericht op onze woning) werden twee leden van ons gezin stralingsgevoelig gemaakt (EHS) voor de frequentiegolven van de antennes (de straling). Ik praat nu alleen voor mezelf want de klachten worden ook na bijna 20 jaar, alleen maar meer (en allang verhuisd). Nu, in 2022, komt er weer doofheid bij! Ik ga op onderzoek uit, op mijn gedrade pc, en het volgend schokkende is wat ik tegenkom.

Ons gehoor
Ons gehoor bestaat uit 3 onderdelen: de oorschelp, het middenoor en het binnenoor. Samen zorgen die ervoor dat luchttrillingen (de golfbeweging die zo ontstaat) wordt omgezet naar een signaal. Deze signalen worden via de gehoorzenuw doorgegeven aan de hersenen, waar het als geluid herkend wordt. Geluid is dus lucht welke in trilling is gebracht. De sterkte van deze trillingen (van geluid) drukken we uit in decibellen. 10 decibel is bijv. zo zacht als een blaadje dat valt en het geluid van een normaal gesprek is zo’n 60 decibel, een voorbijrazende trein 90 decibel en een brandweerauto met sirene 120 decibel. Wij mensen kunnen geluiden horen tot 140 decibel.

Toonhoogte of frequentie
Onder frequentie van geluid wordt het aantal trillingen per seconde verstaan.

Hoe we geluiden horen

Als de trillingen bij het trommelvlies (eardrum) in het binnenoor arriveren, gaan 3 kleine botjes achter het trommelvlies (de gehoorbeentjes: hamer, aambeeld en stijgbeugel) bewegen. Verderop in het binnenoor zit het slakkenhuis dat qua vorm ook echt lijkt op een slakkenhuis (cochlea), waarin zich een vloeistof bevindt (perilymphe). Die vloeistof wordt door de trillende gehoorbeentjes in beweging gebracht, en daardoor gaan de haartjes, die ook in dat slakkenhuis zitten, meebewegen en geven dit door aan de gehoorzenuw (nervus cochleari) en worden de trillingen omgezet in signalen die de hersenen kunnen verwerken en op deze manier kunnen wij geluid horen. Trilling is de SI-eenheid* voor frequentie, weergegeven met symbool Hz (hertz)

*SI-eenheid is het Internationale Stelsel van Eenheden.   Periodieke (zich herhalende) verschijnselen, trillingen,  waarbij het symbool hertz gebruikt. 1 Hz komt overeen met een periode van 1 seconde.

Als de trilhaartjes in het binnenoor beschadigd zijn geven ze géén informatie meer door aan de hersenen,

 » Lees verder op Stralingsleed.nl

%d bloggers liken dit: