Uit gegevens van de nationale statistieken in Engeland blijkt dat tussen januari 2021 en maart 2022 bijna 530.000 gevaccineerden zijn overleden, inclusief niet-COVID-doden

uit-gegevens-van-de-nationale-statistieken-in-engeland-blijkt-dat-tussen-januari-2021-en-maart-2022-bijna-530.000-gevaccineerden-zijn-overleden,-inclusief-niet-covid-doden

21-06-22 05: 37: 00,

Am 16. In mei heeft het Office for National Statistics (ONS) in Engeland zijn laatste gegevens gepubliceerd over sterfgevallen naar vaccinatiestatus, waaronder sterfgevallen met COVID-19 en sterfgevallen zonder COVID-19. Deze sterfgevallen deden zich voor tussen 1 januari 2021 en 31. Maart 2022 in Engeland.

Voor deze analyse definieerde ONS overlijden als hetzij COVID-19 virus geïdentificeerd (code U07.1) of COVID-19 virus ongeïdentificeerd (code U07.2) dat op de overlijdensakte werd vermeld.

“In tegenstelling tot de definitie die in de wekelijks gepubliceerde overlijdensberichten wordt gebruikt, worden overlijdensgevallen waarbij de post-COVID-toestand, waarbij de acute COVID was beëindigd voordat de toestand optrad die onmiddellijk tot het overlijden leidde, op de overlijdensakte vermeld, en geen van de twee andere COVID-codes 19 opgenomen, aangezien deze waarschijnlijk het gevolg zijn van een langdurige infectie en dus niet gekoppeld zijn aan de vaccinatiestatus van de betrokkene op het tijdstip van overlijden. Sterfgevallen geassocieerd met multisysteem inflammatoir syndroom gelinkt aan COVID-19,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: