Vernadsky Workshop 3 (en uitnodiging voor deel 4): ‘De evolutie van soorten en levende materie’

vernadsky-workshop-3-(en-uitnodiging-voor-deel-4):-‘de-evolutie-van-soorten-en-levende-materie’

15-06-22 08: 14: 00,

De diepe duik in de geest en de wetenschappelijke inzichten van de grote Russische academicus Vladimir Vernadsky gaat vanavond om 20.00 uur verder met een workshop over zijn 1926 essay ‘The Evolution of Species and Living Matter’.

Dit baanbrekende essay, vertaald door Meghan Rouillard, benadert een anti-Darwinistische visie op evolutie op een frisse manier en met meer nauwgezetheid dan welke andere benadering dan ook die ik persoonlijk ooit ben tegengekomen.

Zoals u zult ontdekken door zijn werk te lezen, biedt Vernadsky een solide weerlegging van de hele transhumanistische/neo-Darwinistische/Malthusiaanse filosofie van degenen die een ‘grote reset’ nastreven, terwijl hij ook een elegant bewijs levert dat zowel het leven (te onderscheiden van ‘levende materie’) als het mentale werk van de mensheid causale geologische krachten uitdrukken met niets minder dan universele kenmerken.

Klik hier voor toegang tot de vorige drie workshops (met als onderwerp ‘Wetenschappelijk denken als planetair fenomeen’)

Klik hier voor toegang tot de oorspronkelijke tekst (p. 32 van 21st Century Science and Tech)

en, voor betaalde abonnees, klik hieronder om toegang te krijgen tot de Zoom link om toegang te krijgen tot de live workshop van vanavond waar we zullen beginnen met ‘De evolutie van soorten en levende materie’

” Lees verder bij Matthew Ehret…

%d bloggers liken dit: