Vrouw lijdt aan trillen en schudden van het lichaam na COVID-19 prikken – Dokter zegt dat nog een booster het probleem zou moeten oplossen

vrouw-lijdt-aan-trillen-en-schudden-van-het-lichaam-na-covid-19-prikken-–-dokter-zegt-dat-nog-een-booster-het-probleem-zou-moeten-oplossen

21-06-22 07:01:00,

Welcome!Log into your account

jouw gebruikersnaam

jouw wachtwoord

Vind je wachtwoord terug

jouw mailadres

De vrouw in deze video laat de hand- en lichaamstrillingen zien die zij ervaart nadat zij gevaccineerd is. Haar dokter heeft haar gezegd dat deze tremoren te wijten zijn aan “long Covid” en zij gelooft dat 100%. Nog een booster zou het probleem moeten oplossen. Helaas zal het enige antwoord voor vaccinzeloten nog meer boosters zijn. Triest. Waarschijnlijk hebben ze daarom SADS bedacht. Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Je bent zo stom, je verdient het om te sterven

Lees meer over:

Frontnieuws gebruikt cookies op de website om u de meest relevante ervaring te geven door het onthouden van uw voorkeuren en herhaalde bezoeken. Door op “Accepteer Alle” te klikken, stemt u in met het gebruik van ALLE cookies. U kunt echter ook naar “Cookie Settings” gaan om een gecontroleerde toestemming te geven.

Manage consent

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: