Waarom is Maxime Bernier geen voorstander van de Bank van Canada of Glass Steagall?

waarom-is-maxime-bernier-geen-voorstander-van-de-bank-van-canada-of-glass-steagall?

16-06-22 01: 01: 00,

In deze Montreal townhall bijeenkomst gesponsord door de Peoples’ Party of Canada met PPC leider Maxime Bernier, The Chained Muse redacteur David Gosselin en ik besloten de aspirant-leider van Canada te vragen of hij voorstander is van het herinvoeren van de Glass-Steagall Act van Canada (Vier pijlers) om de ’too-big-to-fail’ banken te breken met het oog op de naderende economische ineenstorting, en ook of hij een visie heeft voor de toekomst van Canada die nationaal bankieren inhoudt, of het uitstippelen van een koers voor grootschalige ontwikkeling.

Jammer genoeg eist Berniers filosofie van de liberale laissez-faire economie dat de natiestaat de hoofdverantwoordelijkheid heeft om niets te doen bij een economische ineenstorting, zelfs als die ineenstorting een gecontroleerde sloop is.

Klik op de afbeelding hieronder om de Q and A op Bitchute

Of kijk op Rumble hier

en YouTube hier (totdat mijn YouTube kanaal wordt afgesloten, dus volg me snel op Rumble of Bitchute)

Matthew Ehret is hoofdredacteur van the Canadian Patriot Review , en Senior Fellow aan de American University in Moskou. Hij is auteur van de ‘Untold History of Canada’ boekenserie en Clash of the Two Americas trilogie. In 2019 was hij medeoprichter van de in Montreal gevestigde Rising Tide Foundation .

En abonneer je op mijn nieuwe Telegram-kanaal op T.me/CanadianPatriotPress ” Lees verder bij Matthew Ehret…

%d bloggers liken dit: