Wat is uw plan om de ergste wereldwijde voedselcrisis in ons bestaan door te komen?

wat-is-uw-plan-om-de-ergste-wereldwijde-voedselcrisis-in-ons-bestaan-door-te-komen?

21-06-22 03:40:00,

Wij zijn ruim van tevoren gewaarschuwd dat het eraan komt. Joe Biden heeft publiekelijk toegegeven dat de komende voedseltekorten “echt zullen zijn“, en het hoofd van het Wereldvoedselprogramma van de VN vertelt ons nu dat wij binnenkort “de hel op aarde” zouden kunnen zien omdat het voedseltekort zo ernstig zal zijn, schrijft Themostimportantnews.com.

De voedselprijzen zijn over de hele wereld al dramatisch aan het stijgen, en in Sri Lanka en elders zijn al voedselrellen uitgebroken. Maar de meeste mensen in de westerse wereld behandelen deze crisis alsof het niets voorstelt. Velen lijken ervan uit te gaan dat onze leiders alles onder controle hebben en dat alles op de een of andere manier wel in orde zal komen.

Helaas is de waarheid dat niet alles goed komt.

Tot nu toe is dit jaar het aantal hongerige mensen over de hele wereld gestegen tot meer dan 800 miljoen…

Momenteel lijden ongeveer 811 miljoen mensen honger. Het niveau van voedselonzekerheid is verdubbeld ten opzichte van 2019, en gestegen van 135 miljoen tot 276 miljoen. Van dit totaal hebben ongeveer 48,9 miljoen mensen te maken met acute of dringende niveaus van voedselonzekerheid die humanitaire interventie vereisen.

Maar dit is nog maar het topje van de ijsberg.

Er ligt nog veel erger in het verschiet, en David Beasley waarschuwt openlijk dat “de hel op aarde” op komst is…

De VN heeft gewaarschuwd dat er wegens de wereldwijde economische gevolgen van de Russische invasie in Oekraïne een “hel op aarde” zou kunnen komen.

The Guardian meldt dat David Beasley, directeur van het Wereldvoedselprogramma van de VN (WFP), gezegd heeft dat de oorlog “verwoestend” geweest is, in combinatie met verschillende andere factoren.

“Zelfs vóór de Oekraïne-crisis hadden we te maken met een ongekende wereldwijde voedselcrisis vanwege de Covid en de stijgingen van de brandstofprijzen. Toen dachten wij dat het niet erger kon worden, maar deze oorlog is verwoestend geweest,” zei hij.

Volgens Beasley zullen we binnenkort “angstaanjagende” voedseltekorten krijgen, en die tekorten zouden mogelijk tot burgerlijke onrust kunnen leiden in letterlijk tientallen verschillende naties…

Tientallen landen riskeren dit jaar protesten, rellen en politiek geweld als de voedselprijzen in de wereld de pan uit rijzen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: