Zwitserse regering wil WHO meer macht geven

zwitserse-regering-wil-who-meer-macht-geven

21-06-22 10: 00: 00, Ondanks de verwerping van de wijziging van de Int. Gezondheidsregeling, die Berset had bepleit, wil hij vasthouden aan het WHO-pact met een soortgelijke uitbreiding van de bevoegdheden van de WHO.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) belichaamt de gezondheidstechnocratie zoals vrijwel geen enkele andere organisatie. Reeds in de afgelopen twee jaar heeft de WHO immense macht gekregen. Wat de organisatie verordonneerde, gehoorzaamden de staten grotendeels.

“Nauwelijks een land heeft in de afgelopen twee jaar de bevelsketen van bovenaf geweigerd en aangedrongen op nationale soevereiniteit. Met de pandemie-knop kan de democratie nu wereldwijd op stand-by worden gezet,” schreef Milosz Matuschek onlangs in Weltwoche.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: