Apolut: It’s Borg | Door Anselm Lenz

apolut:-it’s-borg-|-door-anselm-lenz

22-06-22 01: 09: 00,

Een standpunt van Anselm Lenz.

Mensen hebben al revolutie gemaakt voor minder. Strack-Zimmermann levert Duitse artilleriestukken aan het NAVO Oostfront. Lindner beroept zich op muntstabiliteit, wat paniek betekent. Habeck eist het afzien van verwarming en douches tot we groen en blauw worden. Lauterbach heeft het Corona evaluatie rapport in de doofpot gestopt. Merkel geeft toe dat de maatregelen niet in het belang van de bevolking zijn geweest. De binnenlandse inlichtingendienst schept onder een valse naam op dat zij de broodwinning van de vrije pers in Duitsland wil vernietigen. En de Duitse corporate media lollies framen het allemaal als de duivel met trouwe ogen en bliksemende vragen als: “Had dit niet veel eerder moeten gebeuren?”

Een apparaat heeft zich in beweging gezet, samen met zijn apparatsjiks, en laat de naoorlogse praktijken los,

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: