Belangrijk onderzoek onder ongevaccineerden

belangrijk-onderzoek-onder-ongevaccineerden

22-06-22 12: 55: 00,

Uit een internationaal onderzoek onder een gezondheidsbewuste “controlegroep” van meer dan 300 000 mensen die hebben afgezien van COVID-vaccinatie 19 blijkt dat de deelnemers de gezondheidsstelsels minimaal belasten en sterk vertrouwen op natuurlijke immuniteit, zelfbehandeling en het gebruik van natuurlijke supplementen om COVID te voorkomen of zelfs te behandelen 19. Toch wordt deze groep geconfronteerd met ongegronde discriminatie, verlies van werk en geestelijke gezondheidsproblemen die nog worden verergerd door hun uitsluiting door de mainstream maatschappij.

De deelnemersenquête van de “controlegroep” omvat een subgroep van de meer dan 305 000 deelnemers uit meer dan 175 landen die zich bij het door burgers geleide project hebben aangesloten en ervoor hebben gekozen geen COVID-19 vaccins te ontvangen. Uit de resultaten blijkt dat de deelnemers tijdens de onderzoeksperiode van vijf maanden (van september 2021 tot en met februari 2022) zelden aan een ernstige COVID-19 ziekte leden, zelden in het ziekenhuis werden opgenomen en op grote schaal natuurlijke gezondheidsproducten gebruikten voor zowel preventie als behandeling van milde tot matige COVID-19.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: