Belgische zorgmedewerkers vechten terug tegen “tirannieke regering”: “Het is vijf over twaalf”.

belgische-zorgmedewerkers-vechten-terug-tegen-“tirannieke-regering”:-“het-is-vijf-over-twaalf”.

22-06-22 02: 36: 00,

Na eerder uitstel hebben de Belgische regeringspartijen eindelijk een wetsvoorstel in de Kamer ingediend om de verplichte Coronavaccinatie in de gezondheidssector af te dwingen.

Ondanks het feit dat hun eigen deskundigen het “niet meer nodig achten”, dreigen tienduizenden mensen hun baan te verliezen. Sommige 160.000 mensen in de zorgsector hebben hun vaccinatie of boostershot geweigerd. De overheid is er nu op uit om deze mensen te straffen, schrijft de organisatie Samen voor Vrijheid.

Over 160 000 Gezondheidswerkers hebben geweigerd zich te laten vaccineren of hun inentingsbooster te krijgen en staan op het punt hun baan en hun passie te verliezen. De regering is erop uit om deze mensen te straffen en riskeert het land weer plat te leggen. Wie komt er op voor de helden van de zorg?

Ongeveer 160.000 mensen uit de zorg hebben hun vaccinatie of booster geweigerd en staan op het punt hun baan en passie te verliezen.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: