Bereid u voor op WO III: Het Westen HEEFT OORLOG NODIG, want het hele financiële systeem stort in elkaar

bereid-u-voor-op-wo-iii:-het-westen-heeft-oorlog-nodig,-want-het-hele-financiele-systeem-stort-in-elkaar

22-06-22 01:18:00,

De chef van de Generale Staf van Groot-Brittannië heeft zojuist die positie ingenomen, en hij heeft het leger al gezegd dat ze zich moeten voorbereiden op een oorlog tegen Rusland in Europa. Hij heeft iedere soldaat gezegd dat hij zich moet voorbereiden om Rusland te bestrijden in een mogelijke Derde Wereldoorlog. Hij heeft beloofd een leger te smeden dat Rusland in de strijd kan verslaan en gezegd dat wij ons nu moeten voorbereiden “om opnieuw in Europa te vechten.” Hij voegde er op zijn vierde werkdag aan toe: “Er is nu een dringende noodzaak om een leger te smeden dat in staat is aan de zijde van onze bondgenoten te vechten en Rusland in de strijd te verslaan,” bericht Martin Armstrong.

Er is is een video-interview van Zelensky’s adviseur jaren van tevoren. Deze hele Oekraïense oorlog is opzettelijk uitgelokt. Het Westen heeft een oorlog NODIG, omdat het hele financiële systeem in elkaar stort. Alle beloofde pensioenen zijn in Europa weggevaagd dankzij NEGATIEVE rentetarieven sinds 2014.

Zelensky is een acteur. Hij speelt zijn rol in deze Grote Reset, die erop gericht is de Westerse beschaving zoals wij die kennen te vernietigen, zodat zij hun Eén-Wereld Regering mogen oprichten en de Verenigde Naties dan als de GROTE VREDESSTICHTER zullen verschijnen. Op 20 februari 2022 flapte de Amerikaanse vicepresident Kamala Harris eruit dat Oekraïne bij de NAVO moest komen, wat een directe schending was van het Akkoord van Belgrado, waar Oekraïne, de derde grootste kernmogendheid op dat moment, zijn kernwapens opgaf en de NAVO de belofte deed niet binnen te vallen, zoals ook Rusland deed, op voorwaarde dat Oekraïne NEUTRAAL zou blijven. Toen kondigde Zelensky drie dagen later aan dat hij kernwapens wilde hebben om zich tegen Rusland te verdedigen. De volgende dag, op 24 februari, viel Poetin binnen om de Donbas te beschermen

Er zijn een aantal wereldleiders die wakker beginnen te worden en inzien dat deze hele Oekraïense oorlog een hoax is geweest. Dit is opzettelijk in het leven geroepen voor de Grote Reset, omdat Europa alle schulden die ze niet langer kunnen aankunnen, in gebreke moet blijven. Maar dat zal alle pensioenen wegvagen en miljoenen mensen zullen de parlementen bestormen. De enige uitweg voor de regeringsleiders is een oorlog te creëren om de ineenstorting te verbergen. Nu begint zelfs Paus Franciscus door deze façade heen te kijken,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: