Corbett Report: Waarom geloven mensen nepstatistieken?

corbett-report:-waarom-geloven-mensen-nepstatistieken?

22-06-22 02: 00,

Ik heb schokkend nieuws voor jullie vandaag: soms zijn statistieken onnauwkeurig.

Ik weet het, ik weet het. Ik heb waarschijnlijk net je wereld op zijn kop gezet. “Hoe kan dit?” vraag je jezelf nu af. Maar wacht, het wordt nog erger!

Niet alleen zijn statistieken soms onnauwkeurig, soms worden ze op een misleidende manier gepresenteerd!

“Zeg dat het niet waar is!” Ik hoor je roepen. Maar maak je klaar voor mij om het ergste voor het laatst te bewaren. Soms zijn de statistieken verzonnen. “Ik kan het niet geloven!” zeg je, terwijl je op je knieën valt en je wereld om je heen instort.

Oké, oké, genoeg grapjes. Ik weet dat je dit allemaal al weet. Maar vandaag wil ik het hebben over een interessant fenomeen in verband met dit onderwerp. Ziet u, de mensen die perfect in staat zijn om te wijzen op de statistische chicanes van de globalistische supervillains en hun MSM handlangers,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: