De Bondsrepubliek van het Nieuwe Normaal Duitsland

de-bondsrepubliek-van-het-nieuwe-normaal-duitsland

22-06-22 07: 41: 00,

Door CJ Hopkins: Hij is een bekroond Amerikaans toneelschrijver, romanschrijver en politiek satiricus die in Berlijn woont. Zijn toneelstukken zijn gepubliceerd door Bloomsbury Publishing en Broadway Play Publishing, Inc. Zijn dystopische roman, Zone 23, is uitgegeven door Snoggsworthy, Swaine & Cormorant. Volumes I en II van zijn Consent Factory Essays zijn gepubliceerd door Consent Factory Publishing, een volledige dochteronderneming van Amalgamated Content, Inc. Hij is te bereiken op cjhopkins.com of consentfactory.org.

Dus de regering van Nieuw Normaal Duitsland overweegt om iedereen te dwingen permanent medisch uitziende maskers te dragen in het openbaar van oktober tot Pasen. Serieus, de fanatieke fascisten van het Nieuwe Normaal die momenteel in Duitsland aan de regering zijn – voornamelijk de SPD en de Groenen – bespreken de herziening van de “Infectiebeschermingswet” om zichzelf de macht te geven om het land per decreet te blijven regeren, zoals ze sinds de herfst doen 2020,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: