De laatste tragedie: Sudden Adult Death Syndrome – en groot kankerziekenhuis plotseling geconfronteerd met duizenden nieuwe kankergevallen

de-laatste-tragedie:-sudden-adult-death-syndrome-–-en-groot-kankerziekenhuis-plotseling-geconfronteerd-met-duizenden-nieuwe-kankergevallen

22-06-22 11: 00: 00,

  • De afgelopen weken zijn media over de hele wereld zich gaan concentreren op een medisch verschijnsel dat “Sudden Adult Death Syndrome” (SADS) wordt genoemd, kennelijk in een poging om de realiteit van de sterfgevallen door COVID-vaccins te verdoezelen. Zeer triest.
  • Onderliggende factoren voor SADS zijn onder andere niet gediagnosticeerde myocarditis, ontstekingsziekten en andere aandoeningen die onregelmatigheden veroorzaken in het elektrische systeem van het hart, met hartstilstand tot gevolg.
  • Hoewel het voorkomen van SADS al eerder bekend was, is wat nieuw is, de frequentie van deze voorheen zeldzame gebeurtenis. In Australië is het Melbourne Baker Heart and Diabetes Institute bezig met het opzetten van een nieuw SADS-register om “meer informatie te verzamelen” over het verschijnsel.
  • Uit door het Internationaal Olympisch Comité verzamelde gegevens blijkt dat er tussen 1966 en 2004 1.101 plotselinge sterfgevallen waren bij atleten jonger dan 35 jaar, een gemiddeld jaarlijks percentage van 29 sterfgevallen in alle sporten. Alleen al tussen maart 2021 en maart 2022 – d.w.z. in één jaar – kregen minstens 769 atleten wereldwijd een hartstilstand,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: