De Saker:ㅤmythen uit het verleden en de derde incarnatie van Rusland sinds 1721

de-saker:ㅤmythen-uit-het-verleden-en-de-derde-incarnatie-van-rusland-sinds-1721

22-06-22 09: 57: 00,

Door Batiushka voor The Saker Blog

De eerste en tweede incarnaties van Rusland

De Russische Landen bestonden al meer dan duizend jaar vóór 2022 en namen vele zeer belangrijke politieke en geografische vormen aan. Deze zouden op een ander tijdstip kunnen worden beschreven; hier hebben wij niet de ruimte. Echter, in de laatste 300 jaren, tussen 1721 en 24 februari 2022, hadden zij slechts twee incarnaties gekend: Het Russische Rijk (1721-1917), en de Sovjet-Unie met de Post-Sovjet Russische Federatie (1917-2022). De USSR en zijn totalitaire tekortkomingen zijn in het Westen vrij goed bekend, maar zelfs hier weigert het Westen nog te geloven in de vele “Sovjet” sociale deugden, zijn vrije geneeskunde, onderwijs en cultuur, die alle van het Rijk geërfd waren. Het Westen heeft zichzelf verblind met zijn eigen anti-Russische (vermomd als anti-Communistische) propaganda. De voortzetting van een verzwakte USSR in de Post-Sovjet Federatie was aanvankelijk geliefd bij het Westen,

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: