Der Spiegel en zijn gasleugens

der-spiegel-en-zijn-gasleugens

22-06-22 04: 00,

Sinds de stroom Russisch aardgas door Nord Stream 1 is gedaald tot 40 procent, is Der Spiegel in paniek en verspreidt dagelijks leugens over het waarom.

Het feit dat de gasstroom door Nord Stream 1 is gedaald tot 40 procent is een existentieel probleem voor Duitsland, omdat nu de gasvoorziening van Duitsland de komende winter ernstig in gevaar zal komen. Meer: Na een brand in de belangrijkste vloeibaarmakingsinstallatie voor Amerikaans vloeibaar gas is het praktisch onmogelijk om de Duitse gasopslagplaatsen voldoende te vullen tot het begin van het stookseizoen.

Dat “kwaliteitsmedia” als Der Spiegel hun taak niet zien in het informeren van hun lezers, maar in het smakelijk maken van het westerse beleid voor hun lezers en het demoniseren van Rusland, blijkt uit de berichtgeving van Der Spiegel over deze kwestie. Om dit te begrijpen is chronologie opnieuw van cruciaal belang.

De reden voor het probleem met Nord Stream 1.

De vermindering van de gasstroom door Nord Stream begon op 14.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: