Redactionele aanbeveling: – Dissident One:ㅤAartsbisschop Viganò: De vrijmetselarij gebruikt de WHO en de ‘Bergogliaanse kerk’ om haar wereldwijde coup te bevorderen – DissidentNL

dissident-one:ㅤaartsbisschop-vigano:-de-vrijmetselarij-gebruikt-de-who-en-de-‘bergogliaanse-kerk’-om-haar-wereldwijde-coup-te-bevorderen-–-dissidentnl

22-06-22 01:08:00,

‘We worden geregeerd door leden van een wereldwijde lobby van criminele samenzweerders die ons rechtstreeks vertellen dat hun plan is om ons te elimineren, en de hele tijd zitten we ons hier af te vragen waarom we maskers moeten dragen in bussen en niet in restaurants.’

Hieronder volgt de transcriptie door LifeSite van een video-interview dat aartsbisschop Carlo Maria Viganò gaf aan Armando Manocchia van Byoblu TV. De video is in het Italiaans en is in twee delen te vinden, hier en hier.

Armando Manocchia: Excellentie, [Hier in Italië] bevinden we ons nu in een economisch en financieel bankroet, waar de staatsschuld nu meer dan 2,7 miljard euro bedraagt. Naar mijn mening is het probleem het morele en ethische bankroet, niet alleen van de heersende klasse, maar ook van een aanzienlijk deel van de bevolking.

 » Lees verder op site Dissident One