Dissident One:ㅤAmerikaanse boeren waarschuwen voor dreigend voedseltekort terwijl de meeste Amerikanen niet weten hoe hun voedsel wordt geproduceerd en niet voorbereid zijn op wat komen gaat – DissidentNL

dissident-one:ㅤamerikaanse-boeren-waarschuwen-voor-dreigend-voedseltekort-terwijl-de-meeste-amerikanen-niet-weten-hoe-hun-voedsel-wordt-geproduceerd-en-niet-voorbereid-zijn-op-wat-komen-gaat-–-dissidentnl

22-06-22 06:00:00, Rellen en plunderingen in New Orleans na orkaan Katrina Tenzij u een boer in uw familie hebt, of in uw kring van vrienden en contacten, is de kans groot dat u behoort tot de miljoenen mensen in de Verenigde Staten die zelden nadenken over hoe het voedsel dat u koopt en eet, wordt geproduceerd, meldt Brian Shilhavy.

Vraag de doorsnee Amerikaan waar het voedsel op zijn tafel vandaan komt, en waarschijnlijk zal 99,9% van hen antwoorden: de supermarkt.

De supermarkt is een moderne detailhandel waarvan de meeste van onze voorvaderen niet hebben kunnen genieten. Vóór het industriële tijdperk na WO II hadden de meeste buurten plaatselijke bedrijven en boeren die het grootste deel van het voedsel van die gemeenschap leverden, van de melkboer die zuivelproducten leverde, tot de slager die het vlees verwerkte, tot de bakker die producten van granen maakte,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: