Dissident One:ㅤCovid-vaccins brengen je eerder in het ziekenhuis dan dat ze je buiten houden, zo blijkt uit de analyse van de redacteur van BMJ van de onderzoeksgegevens van Pfizer en Moderna – DissidentNL

dissident-one:ㅤcovid-vaccins-brengen-je-eerder-in-het-ziekenhuis-dan-dat-ze-je-buiten-houden,-zo-blijkt-uit-de-analyse-van-de-redacteur-van-bmj-van-de-onderzoeksgegevens-van-pfizer-en-moderna-–-dissidentnl

22-06-22 02:14:00,

In een nieuw artikel van BMJ-redacteur Dr. Peter Doshi en collega’s zijn gegevens geanalyseerd van de proeven met het Covid-vaccin van Pfizer en Moderna en is vastgesteld dat de vaccins meer kans hebben om u in het ziekenhuis te doen belanden met een ernstig ongewenst voorval dan om u buiten te houden door u te beschermen tegen Covid, meldt The Daily Sceptic.

De voorpublicatie (nog niet door collega’s beoordeeld) richt zich op ernstige ongewenste voorvallen die worden genoemd in een door de WHO goedgekeurde “prioriteitslijst van mogelijke ongewenste voorvallen die relevant zijn voor COVID-19-vaccins”. De auteurs evalueerden deze ernstige ongewenste voorvallen van speciaal belang omdat ze werden waargenomen in “fase III gerandomiseerde proeven met mRNA COVID-19 vaccins”.

Een ernstig ongewenst voorval werd volgens de proefprotocollen gedefinieerd als een ongewenst voorval dat leidt tot een van de volgende aandoeningen:

  • dood;

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: